Binance, Pi Network’de (PI) Başlattığı Listeleme Sistemini Her Altcoin’e Getiriyor!
Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, geçtiğimiz günlerde Türk kripto yatırımcılarının yakından takip ettiği Pi Network (PI) için önemli bir adım atmıştı. Binance PI isimli altcoin’in listelemesini kullanıcılara sormuş ve %86 oranıyla evet oyu çıkmıştı. Her ne kadar bu oylamaya rağmen PI henüz Binance’de listelenmemiş olsa da, sürecin değerlendirildiği tahmin ediliyor. Geçtiğimiz dakikalarda ise […]


Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, geçtiğimiz günlerde Türk kripto yatırımcılarının yakından takip ettiği Pi Network (PI) için önemli bir adım atmıştı. Binance PI isimli altcoin’in listelemesini kullanıcılara sormuş ve %86 oranıyla evet oyu çıkmıştı.
Her ne kadar bu oylamaya rağmen PI henüz Binance’de listelenmemiş olsa da, sürecin değerlendirildiği tahmin ediliyor. Geçtiğimiz dakikalarda ise Binance, yeni bir listeleme ve delist mekanizması başlatacağını paylaştı.
Artık Binance borsası listeleme ve delist kararları için PI’de olduğu gibi bir oylama yapacak. Bu doğrultuda yeni altcoin kararlarını alacak olan Binance, son duyurusunda şu sözler yer verdi:
“Topluluk yakın zamanda bize birçok değerli öneri sağladı. Deneme ve değerlendirmeden sonra, Binance’in listeleme mekanizmasını şu şekilde geliştiriyoruz:
- Bir projenin özel bir listeleme bütçesi olduğunda, bunu listeleme duyurularında açıklayacağız ve bütçelenen token’ları çeşitli airdrop biçimleri aracılığıyla Binance kullanıcılarına dağıtmaya devam edeceğiz. Binance listeleme ücreti almaz.
- Topluluk katılımını artırmak ve kullanıcılara listeleme sürecinde daha güçlü bir söz hakkı vermek için “Listelemek İçin Oy Ver” ve “Listeden Çıkarmak İçin Oy Ver” mekanizmalarını tanıtıyoruz.
- Binance Cüzdanına özel TGE (Token Oluşturma Etkinliği) projelerine Binance Alpha Gözlem Bölgesine doğrudan erişim imkanı sağlamak.
Binance’in listeleme mekanizmasını geliştirmenin amacı, kullanıcıların potansiyeli olan projeleri daha iyi keşfetmeleri içindir. Ayrıca projelerin kalite, yenilik ve düzenleyici uyumluluk standartlarını karşılamasını sağlamaktır.”
*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!